Käsien desinfiointi

Käsien desinfiointi

Käsien desinfiointi

Käsihygienia eli käsien huolellinen pesu ja desinfiointi on tehokkain tapa estää tautien leviämistä sekä suojata itseään ja lähimmäisiään tartunnoilta. Löydät valikoimastamme käsihuuhteet tehokkaaseen käsihygieniaan. Löydät valikoimastamme käsihuuhteet (esim. Antibac ja Betadine) tehokkaaseen käsihygieniaan.

Käsihygienia eli käsien huolellinen pesu ja desinfiointi on tehokkain tapa estää tautien leviämistä sekä suojata itseään ja lähimmäisiään tartunnoilta. Puhtaat kädet estävät tutkitusti flunssaan sairastumista.Löydät valikoimastamme käsihuuhteet tehokkaaseen käsihygieniaan. Flunssakaudella voi pitää mukana pientä käsidesipulloa, jolla pöpöt saa helposti käsistä silloin kun saippuapesu ei ole mahdollista

.

Desinfioi_kaedet_oikein__apteekkini.fi_nettiapteekki_verkkoapteekki_apteekkiDesinfioi_oikein__apteekkini.fi_nettiapteekki_apteekki_verkkoapteekki

 

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Ammattikäyttöön, hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty desinfektiohuuhde

9,15
1 l = 18,30 €

Antibac antiseptinen käsihuuhde käsien desinfiointiin. Desinfioiva aine etanoli, joka desinfioi tehokkaasti ja haihtuu iholta nopeasti.

3,25
1 l = 32,50 €

Antibac antiseptinen käsihuuhde käsien desinfiointiin. Pumppupullo 500ml. Desinfioi tehokkaasti ja haihtuu iholta nopeasti.

9,00
1 l = 18,00 €

Lääke

Betadine ihonpuhdisteliuosta käytetään saippuan asemasta tehostettuun, desinfioivaan käsien ja ihon pesuun, esim. hoitohenkilökunnan käsien pesuun tai potilaiden pesuun ennen toimenpiteitä. Sen vaikuttava aine on jodattu povidoni, joka on desinfioiva, laajakirjoinen, nopeavaikutteinen mikrobisidi.

10,74

Neo-Amisept Käsihuuhdepyyhkeet on helppokäyttöisiä käsien desinfiointipyyhkeitä, joiden käyttö ei vaadi vesipesua.

3,85
1 kpl = 0,39 €

Neo-Amisept Käsihuuhde on helppokäyttöinen käsien desinfektioaine, jonka käyttö ei vaadi vesipesua.

3,70
1 l = 37,00 €

Neo-Amisept Käsihuuhde on helppokäyttöinen käsien desinfektioaine, jonka käyttö ei vaadi vesipesua.

7,50
1 l = 25,00 €

Mieto ja pehmentävä saippua kuivalle ja herkälle iholle, joka tarvitsee tehokasta hoitoa.Saippua puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa ja palauttaa ihon rasvatasapainon.

alkaen 8,00
1 l = 26,67 €

Medi-Point puuteriton nitriilikäsine on pehmeä, kestävä ja joustava käsine vaativampaan käyttöön. Ei allergisoivia raaka-aineita.

18,10
1 kpl = 0,18 €

Suomalaiseen käteen hyvin istuvat käsineet. Puuterointi helpottaa käsineen pukemista myös kosteaan käteen.

13,85
1 kpl = 0,14 €

Medisoft Desinfioiva käsihuuhde puhdistaa kätesi bakteereista turvallisesti ja nopeasti. Kätevä koko sopii käsilaukkuun ja matkalle.

3,95
1 l = 39,50 €

Medisoft desinfioiva pyyhe puhdistaa kädet ja pinnat bakteereista. Sisältää hoitavaa glyseriiniä. Soveltuu herkällekin iholle. 

4,95
1 kpl = 0,50 €

Medisoft Desinfioiva käsihuuhde(300ml) puhdistaa kätesi bakteereista turvallisesti ja nopeasti. Kätevä koko sopii käsilaukkuun ja matkalle.

5,95
1 l = 19,83 €