Sebamed-täyttöpussit

Sebamed-täyttöpussit

Sebamed-täyttöpussit

Sebamed-täyttöpussit tarjouksessa 

 

Sebamed Face & Body Wash ja Olive 1000 ml täyttöpussit tarjouksessa - kaupan päälle Appelsiininkukka & Manteliöljy -suihkugeeli!

 

Sebamed Face & Body Wash Refill: - Koko perheen klassikkotuote, joka puhdistaa tehokkaasti ihoa kuivattamatta.

Sebamed Olive Face & Body Wash Refill: - Kuivaihoisellekin sopiva pesuneste on hellävarainen ja oliiviöljyn luontaiset, kosteuttavat tehoaineet tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan.

 

Sebamed Appelsiininkukka & manteliöljy suihkugeeli 250 ml

Ravitseva ja hoitava koostumus herkälle iholle puhdistaa hellävaraisesti ilman saippuaa. Manteliöljyä sisältävä koostumus pitää ihon pehmeänä ja tukee ihon omaa kosteustasapainoa. pH 5,5 ylläpitää ihon omaa luonnollista suojaa. Dermatologisesti / kliinisesti testattu.

Käyttö: Päivittäiseen käyttöön. Vaahdota kostealla iholla ja huuhdo.

 

Sebamed_Shower_Gel_Orange_Blossom_jpg_-Apteekkini.fi-kaikki-apteekkituotteet-myoes-reseptilaeaekkeet-verkkoapteekki

 

 

 

Apteekkini.fi on Teerijärven apteekin ylläpitämä nettiapteekki, josta löydät koko apteekin valikoiman: lääkkeet (itsehoitolääkkeet ja reseptilääkkeet) ja muut apteekissa myytävät tuotteet.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

SEBAMED Olive Face and Body Wash täyttöpussi (Pakkauskoko: 1000 ml täyttöpussi)

Tämä on Orionin keräilykampanja tuote. Siirry kampanjasivulle. Erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste puhdistaa hellävaraisesti. 

20,60

SEBAMED Face Body Wash 1000 ml täyttöpussi (Pakkauskoko: 1000 ml täyttöpussi)

Tämä on Orionin keräilykampanja tuote. Siirry kampanjasivulle. Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. 

20,60