Vagisan

Vagisan

Vagisan-tuotteet on kehitetty erityisesti naisten hyvinvointia varten sekä terveen intiimialueen ylläpitämiseksi.

 

 

Vagisan tuoteperheeseen kuuluvat emättimen terveyttä ja puolustuskykyä ylläpitävä Vagisan-maitohappo, Vagisan kosteuttava emätinvoide, Vagisan-intiimipesuneste ja Vagisan Kombi emätinvoide ja emätinpuikot emättimen kuivuuden lievittämiseen.

 

Emättimen kuivuus vaivaa jossakin vaiheessa elämää lähes joka toista suomalaisnaista. Kuivuus ei ole siis vain vaihdevuosiin liittyvä ongelma.

Emättimen kuivuuden oireiden lievittämiseen käytetään usein hormoneja sisältäviä emätinvoiteita tai -puikkoja, jotka ovat reseptivalmisteita. Hormonittomat valmisteet soveltuvat naisille, jotka eivät halua tai voi käyttää hormoneja. Valmisteita saa ilman reseptiä apteekista (esim. Vagisan kosteuttava emätinvoide tai Vagisan Kombi yhdistelmäpakkaus).

 

Katso Vagisan ohjeita heidän youtube kanavaltaan : www.youtube/vagisan

 

Apteekkini.fi on Teerijärven apteekin ylläpitämä nettiapteekki, josta löydät koko apteekin valikoiman: lääkkeet (itsehoitolääkkeet ja  reseptilääkkeet) ja muut apteekissa myytävät tuotteet.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

VAGISAN KOSTEUTTAVAT EMÄTINPUIKOT CREMOLUM 16 kpl

Lievittää emättimen kuivuudesta johtuvia oireita.Hormoniton, pitkäkestoista kosteutusta erittäin herkälle intiimialueelle

21,50
1 kpl = 1,34 €

VAGISAN KOSTEUTTAVA EMÄTINVOIDE 50 g

Vagisan kosteuttava emätinvoide emättimen ja ulkoisen intiimialueen kuivuuteen. Hormoniton. Tuoksuton.

21,50
1 kg = 430,00 €

VAGISAN INTIIMIALUEEN PESUNESTE 200 ml

Mieto intiimialueen pesuaine. Maitohappo takaa suotuisan pH-arvon (noin 5) ja säästää luontaista suojaavaa happovaippaa.

14,10
1 l = 70,50 €

VAGISAN KOMBI YHDISTELMÄPAKKAUS

Emättimen ja ulkoisen intiimialueen kuivuuteen. Yhdistelmäpakkauksessa on hormonittomia emätinpuikkoja sekä kosteuttavaa emätinvoidetta.

17,60

VAGISAN MAITOHAPPO EMÄTINPUIKOT 7 kpl

Käytetään emättimen pahanhajuisten vuotojen ja limakalvojen ärtymisen yhteydessä palauttamaan emättimen luonnollista pH-tasapainoa.

14,10
1 kpl = 2,01 €

VAGISAN KOSTEUTTAVA EMÄTINVOIDE 25 g

Vagisan kosteuttava emätinvoide emättimen ja ulkoisen intiimialueen kuivuuteen. Hormoniton. 

12,90
1 kg = 258,00 €