Belladot

Belladot

Belladot , Ruotsalaiset intiimituotteet ja seksivälineet

 

Seksiapuvälineitä Ruotsista: Joskus lisäapu on tarpeen. Esim. inkontinenssi tai erektiohäiriö koettelee useimpia, jossain vaiheessa elämää. Tarjoamme useita tuotteita, jotka tarjoavat auttavan käden. Kaikki tuotteemme ovat valittuja yhdessä seksologin kanssa.

Huippulaadukkaita hierontaöljyjä: Belladotin hierontaöljyt ovat korkeinta laatua. Öljymme eivät tahraa, ovat riittoisia ja tekevät ihosta pehmeän ja sileän. Kiitos ainutlaatuisen koostumuksen korkealaatuisia raaka­aineita, saat ihanan tuntuisen tuotteen ilman sivutuoksuja ja ihanalla viskositeetilla.

Belladot liukuvoiteet on valmistettu Ruotsissa, parhaista raaka­aineista. Belladot liukuvoiteet ovat hellävaraisia alapään herkälle iholle. Riippumatta siitä valitsetko vesipohjaisen, silikonipohjaisen, maustetun tai maustamattoman likukuvoiteen, saat luonnollisen, huippulaatuisen tuotteen.

  • Liukuvoiteen edut Toisinaan sitä voi kaivata lisäliukua, vaikka haluakin riittää. Tällöin sinun tulee käyttää liukuvoidetta. Liukuvoiteen käyttö on myös hauska tapa tehdä ihanasta vieläkin ihanampaa, sen antaessa samalla mukavan ja leikkisän silauksen. Voi käyttää kondomin kanssa
  • Belladot liukuvoiteita voi aina käyttää kondomin kanssa – poikkeuksetta.

Seksituotteita naisille: Belladotilla on useita tuotteita, joissa on ajateltu naista, riippumatta siitä, onko kyse nautinnosta, lantionpohjatreenistä tai kuukautissuojasta. Kaikissa tuotteissamme on lähtökohtana laatu, käyttäjäystävällisyys ja saatavuus. Haluamme, että jokaiselle on ystävä.

 

Lue lisää valmistajan sivulta 

 

Apteekkini.fi on Teerijärven apteekin ylläpitämä nettiapteekki, josta löydät koko apteekin valikoiman: lääkkeet (itsehoitolääkkeet ja  reseptilääkkeet) ja muut apteekissa myytävät tuotteet.


Belladot apuvälineet

Joskus lisäapu on tarpeen. Tarjoamme useita tuotteita, jotka tarjoavat auttavan käden. Kaikki tuotteemme ovat valittuja yhdessä seksologin kanssa.

Belladot hierontaöljyt

Kiitos ainutlaatuisen koostumuksen korkealaatuisia raaka­aineita, saat ihanan tuntuisen tuotteen ilman sivutuoksuja ja ihanalla viskositeetilla.

Belladot liukuvoiteet

Belladot liukuvoiteet on valmistettu Ruotsissa, parhaista raaka­aineista. Belladot liukuvoiteet ovat hellävaraisia alapään herkälle iholle.

Miehille

Belladotilla on useita tuotteita, jotka ovat erityisesti miehille suunnattuja, riippumatta siitä, onko kyse nautinnosta, erektiosta tai halusta kehittää seksihalua kumppanin kanssa.

Naisille

Belladotilla on useita tuotteita, joissa on ajateltu naista, riippumatta siitä, onko kyse nautinnosta, lantionpohjatreenistä tai kuukautissuojasta.

Vibraattorit

Belladotilla on hieno valikoima hieromasauvoja sekä miehille että naisille. Riippumatta siitä, haetko tuotetta itsellesi tai kumppanillesi.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

BELLADOT Bertil värisevä penisrengas

Belladot Bertil lisää sekä miehen että naisen nautintoa, molempien iloksi. Penisrengas vahvistaa miehen erektiota värinän stimuloidessa naisen klitorista.

24,90

BELLADOT EBBA HIEROMASAUVA

Belladot Ebba on suurin hieromasauvamme. Sen kurvikkaan siluetin ja sileän mattapinnan alta löytyy voimakas vibraattori.

39,95

BELLADOT BODIL ON TAIPUISA G-PISTEVIBRAATTORI

Belladot Bodil on taipuisa G-pistevibraattori taivutetulla päällä ja hillityillä uurteilla.

29,95

BELLADOT PUHDISTUSGEELI 100 ml

Pari pisaraa riittää Belladot-tuotteidesi puhdistamiseen ja auttaa niitä pysymään uudenveroisina pitkään.

14,95
1 l = 149,50 €

BELLADOT EVELINA KUUKUPPI Small / Medium

Belladot on erinomainen vaihtoehto tamponeille kärsiessäsi kuivista ja hauraista limakalvoista, se ei vaikuta pH-tasapainoon.

24,90

BELLADOT EVELINA KUUKUPPI Medium / Large

Belladot on erinomainen vaihtoehto tamponeille kärsiessäsi kuivista ja hauraista limakalvoista, se ei vaikuta pH-tasapainoon.

24,90

BELLADOT GRETA, VIBRAATTORI SILEÄLLÄ MATTAPINNALLA.

Belladot Greta on kätevä vibraattori sileällä mattapinnalla

19,95

BELLADOT BRITT LANTIONPOHJAKUULAT

Treenikuulat sekä harjoittavat että stimuloivat emättimen lihaksia ja lantionpohjaa, mikä ennaltaehkäisee karkailua.

24,95

BELLADOT VIKTOR PENISRENKAAT 3kpl

Belladot Viktor auttaa erektion ylläpitämisessä. Pakkauksessa on kolme erikokoista penisrengasta: ø 20, 22 ja 24 mm.

14,95

BELLADOT HOT & COOL MENTHOL GEELI 50 ml

Hot & Cooli hieromiseen, se lisää verenkiertoa paisuvaiskudoksissa, mikä tuottaa ihanan lämmittävän tunteen sisältäpäin, samalla kun se ulkoisesti viilentää ihoa.

19,95
1 l = 399,00 €

BELLADOT MASSAGE FRUITY hierontaöljy 50 tai 100ml

Belladot Massage Fruity on hierontaöljy, joka on kehitetty erityisesti intiimihetkiä varten. Mieto, hedelmäinen ja marjainen tuoksu.

alkaen 11,05
1 l = 221,00 €

BELLADOT MASSAGE SPICY LAVENDER hierontaöljy

Hierontaöljy, joka on kehitetty erityisesti intiimihetkiä varten. Mieto, mausteinen laventelin tuoksu.

alkaen 11,95

BELLADOT ORIGINAL VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE 50 ja 100 ml

Vesipohjainen, hajusteeton liukuvoide, kehitetty erityisesti intiimihetkiä varten.

alkaen 9,95
1 l = 99,50 €

BELLADOT STRAWBERRY LIUKUVOIDE 50 tai 100ml

Vesipohjainen liukuvoide, joka on kehitetty erityisesti intiimihetkiä varten. Muutama pisara riittää ihanan liu’un tuottamiseen.

alkaen 9,95
1 l = 199,00 €

BELLADOT MASSAGE SEABREEZE hierontaöljy eri kokoja

Hierontaöljy, joka on kehitetty erityisesti intiimihetkiä varten. Raikas meren tuoksu. Riittoisa, ei tahraa.

alkaen 11,95
1 l = 239,00 €

BELLADOT ORIGINAL SILIKONIPOHJAINEN LIUKUVOIDE 100 ml

Silikonipohjainen hajusteeton liukuvoide, kehitetty erityisesti intiimihetkiä varten. Erityisen riittoisa, parikin pisaraa riittää pitkäkestoiseen liukuun.

19,00
1 l = 190,00 €

Belladot Matilda värisevä muna

Pehmeästi pyöristetyn munan sisällä on voimakas vibraattori neljällä nopeudella, joita voi hallita kätevällä ohjaimella.

33,60

BELLADOT VILMA RABBIT VIBRAATTORI

Belladot Vilma Rabbit Vibrator on voimakas ja suosittu ystävä kolmella moottorilla ja usealla toiminnolla, jotka stimuloivat sekä G-pistettä että klitorista samanaikaisesti.

69,00

Belladot Ester klitorisvibraattori

Belladot Vilma Rabbit Vibrator on voimakas ja suosittu ystävä kolmella moottorilla ja usealla toiminnolla, jotka stimuloivat sekä G-pistettä että klitorista samanaikaisesti.

28,95

BELLADOT Ingrid sormikiihotin

Belladot Ingrid on mukautuvasta materiaalista valmistettu pehmeä ja taipuisa sormikiihotin

32,00

BELLADOT Ingemar penispumppu

Voimakas penispumppu suurella tilavuudella. Ingemaria voi käyttää sekä nautintoon että apuvälineenä voimakkaamman erektion saavuttamiseksi.

39,90

BELLADOT warming vesipohjainen liukuvoide 50 ja 100ml

Belladot warming. Vesipohjainen liukuvoide, joka on kehitetty erityisesti intiimihetkiä varten.

alkaen 9,90

BELLADOT Sofia pehmeä ja taipuisa hieromasauva

Belladot Sofia on pehmeä ja taipuisa hieromasauva silkinsileällä mattapinnalla.
27,90