Tukisukat

Tukisukat

Valikoimastamme löydät Mabs tukisukat, jotka ovat lääkinnälliset tukisukat (kompressioluokka 1) ja Apteekin hoidolliset tukisukat (kohtalainen kompressio kompressioluokka 1 ja kompressioluokka 2 voimakas kompressio) sekä Napra-Rehab Medisox tukisukat.

Apteekin hoidolliset tukisukat on tarkoitettu seisomatyöntekijöille, pitkään paikallaan istuville, tukemaan jalkoja matkustettaessa sekä laskimoveritulppien ja suonikohjujen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Vaihtoehtoina kohtuullinen tai voimakas kompressio.

Kaikki Mabs -tukisukat on luokiteltu kompressioluokan 1 lääkinnällisiksi tukisukiksi. Kaikissa Mabs -sukissa on sama kompressiovaikutus. Sukat eroavat toisistaan materiaalin, paksuuden, värin ja designin osalta.

Napra-Rehab Medisox tukisukat ovat laadukkaita, tehokkaita lääkinnällisiä tukisukkia. Sukkien valmistusmaa on Ruotsi.

 

Apteekkini.fi on Teerijärven apteekin ylläpitämä nettiapteekki, josta löydät koko apteekin valikoiman: lääkkeet (itsehoitolääkkeet ja  reseptilääkkeet) ja muut apteekissa myytävät tuotteet.


Mabs Tukisukat

Mabs Tukisukat

Laaja valikoima tukisukkia kaikille ja kaikkiin erilaisiin tilanteisiin. Mabs -sukat ovat kompressioluokan 1 lääkinnällisiä tukisukkia.

Apteekin tukisukat

Apteekin tukisukat

Hoidolliset tukisukat tukevat jalkojen verenkiertoa, ehkäisevät jalkaturvotusta ja laskimoveritulppien muodostumista.

Napra-Rehab Medisox Tukisukat

Napra-Rehab Medisox Tukisukat

Napra-Rehab Medisox tukisukat ovat laadukkaita, tehokkaita lääkinnällisiä tukisukkia. Valmistusmaa Ruotsi.