ACO

ACO

ACO

Johtava tuotemerkki Ruotsin ihonhoitomarkkinoilla. Kehitelty erityisesti Pohjoismaisia ihotyyppejä varten. ACO:n tuotteet kohtelevat ihoa hellävaraisesti. Ne sisältävät vain muutamia puhtaita ja huolellisesti valittuja raaka-aineita, joiden vaikutus on selkeä. Ne eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita. Tuotteita löytyy kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tilanteisiin - ongelmattomasta ihosta herkimmällekin ihotyypille, arkipäivän ylellisyydestä lääkevalmisteisiin.

 

Apteekkini.fi on Teerijärven apteekin ylläpitämä nettiapteekki, josta löydät koko apteekin valikoiman: lääkkeet (itsehoitolääkkeet ja reseptilääkkeet) ja muut apteekissa myytävät tuotteet.

 

ACO LAHJAPAKKAUKSET

ACO LAHJAPAKKAUKSET

Kuiva ja toisinaan kylmä pohjoinen ilmastomme kuivattaa ihoa helposti. Tämä on erityisen rankkaa niille, joilla on jo entuudestaan kuiva iho. Sinä ja ihosi ansaitsette parasta mahdollista hoitoa.

ACO FACE

ACO FACE

ACO FACE -kasvonhoitotuotteiden ainesosat on valittu tarkasti. ACO FACE -tuotesarja on luotu pohjoisiin olosuhteisiin.

ACO BODY

ACO BODY

ACO BODY sarjasta voit valita omalle ihollesi sopivat tuotteet, jotta ihosi on niin kosteutettu, sileä ja pehmeä kuin sen kuuluisi olla.

ACO SUN

ACO SUN

ACO SUN tarjoaa täydellisen valikoiman aurinkotuotteita koko perheelle, lapsille ja aikuisille, kaikkiin tilanteisiin.

ACO SPOTLESS

ACO SPOTLESS

Täydellinen ihohoitosarja epäpuhtaalle, rasvaiselle ja akneiholle. Tuotteet sekä hoitavat finnejä että ehkäisevät uusien finnien syntymistä.

ACO FOR MEN

ACO FOR MEN

ACO for Men on uusi kosmetiikkasarja miehille. Sarja sisältää kolme uutta ja edullista tuotetta päivittäiseen miehen ihonhoitoon.

ACO ITSERUSKETTAVAT

ACO ITSERUSKETTAVAT

ACO:n itseruskettavat voiteet ACO Sun Selftanning Lotion ja ACO Sun Sunkissed Bodylotion.

ACO Special Care

ACO Special Care

ACO Special Care on kehitetty erityisesti suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa ja muuttamaan kuivan ja herkän ihon pehmeäksi ja sileäksi.
 

ACO BODY VARTALOTUOTTEET

ACO BODY VARTALOTUOTTEET

Tuotteemme antavat iholle päivittäistä hoitoa ja auttavat samalla säilyttämään ihon vahvuuden, kimmoisuuden ja suojaavan vaikutuksen. 

ACO  Dermalex Treatments –hoitotuotteet

ACO Dermalex Treatments –hoitotuotteet

ACO Treatments –hoitotuotteet ovat räätälöityjä tuotteita erilaisiin iho-ongelmiin. Jokainen tuote on kehitetty hoitamaan ja helpottamaan tiettyjä iho-oireita.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

 

ACO Eczema on kortisoniton hoitovoide lieviin ja keskivaikeisiin atooppisen ihottuman oireisiin.

9,90
1 g = 0,33 €

Uusi

ACO Hand Irritationon kortisoniton voide,joka sopii erityisesti lieviin ja keskivaikeisiin käsi-ja kosketusihottuman oireisiin.

9,90
1 g = 0,33 €

Uusi

ACO Psoriasis on voide, joka hoitaa lieviä tai keskivaikeita psoriasiksen oireita, kuten ihon hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja paksuuntumista.

16,90
1 g = 0,28 €

Uusi

ACO Scalp Psoriasis on geeli, joka hoitaa lieviä tai keskivaikeita hiuspohjan psoriasisoireita, kuten hilseilyä, kutinaa (ärsytystä) ja punoitusta. 

17,90
1 g = 0,24 €

Uusi

ACO Scalp Psoriasis on geeli, joka hoitaa lieviä tai keskivaikeita hiuspohjan psoriasisoireita, kuten hilseilyä, kutinaa (ärsytystä) ja punoitusta. 

17,90
1 g = 0,60 €