BERTIL'S B12-VITAMIINI + FOLAATTI 100 tabl

15,50
1 kpl = 0,16 €


1 kpl = 0,16 €

Kotimaisissa Bertil’s B12-vitamiini + folaatti -imeskelytableteissa aktiiviaineet ovat elimistöllemme parhaiten ja nopeimmin hyödynnettävissä muodoissa. 

 

Kotimaisissa Bertil’s B12-vitamiini + folaatti -imeskelytableteissa aktiiviaineet ovat elimistöllemme parhaiten ja nopeimmin hyödynnettävissä muodoissa. B12-vitamiinilla (metyylikobalamiini) on monipuolisesti mielialaa ja vireystilaa kohottava vaikutus. Sitä tarvitaan myös uusien punasolujen muodostumiseen. Vegaanit eivät tule toimeen ilman B12-lisää. Folaatti (Quatrefolic® teho-folaatti) täydentää B12-vitamiinin vaikutuksia mielialaan ja pirteyteen. Paras hyöty näistä vitamiineista saadaan nimenomaan yhdessä nautittuna. B12-vitamiinin ja folaatin tarve kasvaa stressin yhteydessä ja ikääntymisen myötä. 

 

  • Mielialan ja vireystilan edistämiseen
  • Hermoston ja aivojen hyvinvointiin
  • Energisyyden ja pirteyden tueksi
  • Uusien punasolujen muodostukseen

 

Bertil’s Seleeni on laktoositon, gluteeniton, sokeriton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia.  Kaikenikäisille naisille ja miehille,kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille, 50+ miehille.

 

Bertil’s B12-vitamiini + folaatti ainesosat ja säilytys:

Makeutusaine ksylitoli, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen appelsiiniaromi, metyylikobalamiini 0,3 %, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic® 0,2 %. Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia. Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

 

Tärkeää: Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Pakkauskoko: 100 tabl

Valmistaja/Markkinoija: Bertil's health

Lisätietoa: Valioravinto.fi

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

ELIVO Kalsium-Magnesium 120tabl
11,80 (1 kpl = 0,10 €)
Bertil’s Rauta 25 mg 100tabl
11,90 (1 kpl = 0,12 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Bertil's, Hivenainevalmisteet, B-vitamiinit